Vilken start vårt rååååsa bolag har fått!

maj 2, 2017
maj 2, 2017 Jessica Rittinge

Vilken start vårt rååååsa bolag har fått!

PGA Sweden National i Bara, Food Evolution mm mm

Vi har fått en fantastisk start och kan 2,5 månader senare konstatera att nischen vi valt känns behövlig. Under denna period så har vi producerat en ny hemsida åt PGA Sweden National i Bara, uppdraget gick ut på att fräscha upp siten, göra den mer inbjudande och sökbar samt mer säljande. Vi har samarbetat med ett Växjöföretag och har skapat en helt ny sida. Vi gick i mål strax före påsk och siten är nu levererad till kund. Här ser ni resultatet – pgaswedennational.se.
I samma veva så fick Food Evolution igenom sin Leaderansökan vilket innebär att den utstakade planen om att möta nordvästskånes 10 största kommuner nu kan genomföras. Det är alltså ett event om 10 stopp. Varje stopp sker hos en lokal värd och man börjar den 17/5 på Vikentomater i Viken strax utanför Helsingborg. Det blir lokalt producerad frukost eller lunch som följs av en större workshop med Jesper Aspegren som moderator.

Visste du att nordvästra skånes främsta restaurangaktörer numera hamnar först på plats 17 i Whiteguide?

Food Evolution är en ideell förening som vill ta reda på vad aktörerna och intressenterna inom mat och dryck har för tankar, åsikter, behov, utmaningar, önskemål och idéer för att uppmuntra framtidens måltidsutveckling. I november summerar man träffarnas utdelning i ett större event kallat ”Food talks”. Vi på Pink Marketing assisterar med alla nyhetsbrev, annonser, sociala medier och inbjudningar. Vi bistår med tekniklösningar inför eventen och har faktiskt även blivit invalda i Food Evolutions styrelse. Läs gärna mer – foodevolution.se.

Inte nog med det, eventen haglar. Den 22 maj startar Slaget för det Goda på PGA Sweden National i Bara. En veckolång golf- och familjesammankomst för att samla in pengar till Star for Life och Forget Foundation. Här bjuder man in Barabor, golfspelare och sponsorer för en trevlig vecka i hälsans tecken! Det arrangeras golftävlingar hela veckan och framåt 25-26/5 (Kristi Himmelfärdsdagarna) så arrangeras en riktig familjefest på ägorna! Välkomna! Här sköter Pink Marketing all annonsering, underlag för sponsring, skyltar och andra grafiska och digitala material.

Vi har även fått äran att stötta Helsingborgs Arena & Scens marknadsavdelning och gör så ett par dagar i veckan framgent.

Det finns mer i säcken men om detta återkommer vi framöver.

Vi är så tacksamma och glada över vilken rivstart vi har fått och vi uppmuntrar er alla som har saker på gång och vill ha de genomförda under sommaren att höra av er.

Glöm inte, vi är den okrångliga marknadsbyrån!

Njut i solen/allt gott!

Maria & Jessica