6 månader går fort när man har roligt!

augusti 18, 2017
augusti 18, 2017 Jessica Rittinge

6 månader går fort när man har roligt!

HALLÅ

I dagarna firar vi officiellt sex månader med Pink Marketing. Vi förstår knappt själva hur fort tiden har gått! Fast med härliga kunder, roliga och utmanande uppdrag så kan det ju näppeligen kännas fel – vi är tacksamma och taggade!

En liten ny funktion här på vår sida är att du kan anmäla dig till vårt nyhetsbrev, vår utskickningsfrekvens ligger ungefär på ett utskick i månaden. Här finns och kommer att finnas rolig och matnyttig information, erbjudanden och mycket annat – don´t miss it!

 

Vi introducerar också inom kort PINK Tuesday – ett nytt sätt att förkovra sig på, att effektivt lösa problem och ett trevligt sätt att träffas på – mer info kommer men Save the date 17 oktober!

Pink Marketing kommer också att medverka vid diverse mässor/event i höst, fortlöpande information om detta kommer också.

Så välkomna tillbaka till jobbet och höstens alla uppdrag! Vi finns här när ni behöver oss – välkomna att kontakta två seniora marknadsförare med superbred kompetens, fiffigt tänk och effektivitet beyond vad ni är vana vid:) //Maria & Jessica