Var det inte nyss jul?

januari 12, 2018
januari 12, 2018 Jessica Rittinge

Var det inte nyss jul?

God fortsättning alla läsare!

För bara ett litet tag sedan så var det tre dagar till julafton och vi jobbade på för att kunna ta julledigt. Nu är vi helt plötsligt mitt inne i januari och hela julen, nyår och övriga röda dagar har flashat förbi lite snabbt. Kanske delar du vår uppfattning:)

Om nästan alldeles precis en månad firar We are Pink Marketing AB ett år som företag. Detta känns minst lika ofattbart – så snabbt det har gått! Vi passade på under julen att ha en företagsutvecklingsdag och det var sååå roligt med otippade summeringar, ”utanförboxentänk” om framtiden och stor förvåning över att två personer som dagligen jobbar sida vid sida kan uppfatta saker och ting så olika.

Men det är kanske just det som är grejen, hade vi varit lika så hade kanske saker och ting gått i stå och vår utveckling stannat av? Vi kan lova er att vi har mycket på gång i år! 2018 är ju också vårt första hela år där vi med lite statistik i ryggen och ett stort antal kunder med oss, kan planera upp året på ett mer realistiskt sätt än 2017. Just nu så känns det som om vi andas och lever vår dröm och det vill vi fortsätta kunna göra. Tillhör du kategorin som ännu inte tagit klivet och bett om hjälp så finns vi här. Vi möter så ofta företag som har tröttnat på ”dyra byråer som kostar mer än de smakar” och där ett lågt förtroende för marknadsföringsinsatser gör att man inte satsar fullt ut på att nå ut. Tillhör du denna kategorin så kan vi erbjuda goda referenser som förhoppningsvis får dig på andra tankar! Vi är verkligen den okrångliga marknadsbyrån med ett stort nätverk av olika expertiser och ganska vanliga, glada människor – om vi får säga det själva:)

Vi vill passa på att säga tack för förtroendet från våra kunder 2017 och nu kör vi vidare. Välkommen till ett nytt år och välkommen till oss!

Med vänlig hälsning
//Maria & Jessica

 

 

,