Tänk att vi kör egna nätverksträffar…också

oktober 23, 2017
oktober 23, 2017 Jessica Rittinge

Tänk att vi kör egna nätverksträffar…också

2017 snurrar vidare och nu i oktober så hade vi vår och våra roomies första nätverksträff ”PINK Tuesday”. Det var en fartfylld kväll med tre föreläsare; Ojco gällande GDPR, Christin Jarl Näringsterapeut och Christer Paulsson från Forget Foundation. Vi hade också utställare på plats: Profilkassar, Utvecklingscoach Lena Scotte, Helsingborgs Bryggeri, Food Evolution, Forget Foundation, Ojco International, CRD Markets, HDhuset och vi själva såklart!
Det blev en lyckad kväll med ett 60-tal intresserade och näst träff är redan bokad till den 30 januari – vi kommer att skicka ut inbjudningar när det närmar sig men kontakta oss gärna redan nu om ni vill vara med!

Vi fortsätter också vår resa med Food Evolution och dess turné, idag var vi på den sjunde av tio i Landskrona. Vi vill gärna slå ett slag för Le grand finale: Food Talks den sjätte december på Sundspärlan i Helsingborg. Kända och inspirerande föreläsare, workshops, mat såklart och en fantastisk möjlighet till nätverkande och affärsutveckling – bli medlem i Food Evolution och kom in gratis – läs mer på foodevolution.se

Vi är grymt tacksamma för att vi får in så många olika uppdrag av helt olika karaktär, det sätter oss på prov och utmanar oss, vilket vi älskar. För bara någon vecka sedan ordnade vi fram föreläsare i sociala medier samt ljud och bild till Siwertells nya webbrelease t.ex.

Nästa vecka är det höstlov och i vårt kommande nyhetsbrev så kan ni läsa mer om våra rosa erbjudanden från våra kunder, glöm inte anmäla er här på siten om ert intresse av att få vårt nyhetsbrev.

Följ oss gärna på Instagram, Facebook och/eller LinkedIn – det händer grejor hela tiden:)

Vi önskar en härlig Halloween och kanske chans till lite ledighet!

Mvh//Maria & Jessica

 

, , , ,